MARS LANDER Solo Bitcoin Miner - 250GH/s KYSY PÄIVÄN HINTA!

Loppuunmyyty

Tämä kaunis RGB Solo Miner on täydellinen kumppani työpöydällesi!
Sen ytimessä on yksi Gekkoscience Compac F USB Miner, jossa on Antminer S17:n tehokas BM1397-siru. Lisäksi lisäsimme sisäänrakennetun Raspberry Pi: n Solo Mining -ohjelmiston käyttämiseksi ja yhdistimme sen OLED-näyttöön, joka näyttää sinulle reaaliaikaista tietoa louhintaparametreistasi. Kaikki tämä on pakattu pieneen ja kompaktiin muotoon, joka on peitetty mukautetulla läpinäkyvällä akryylikuorella, jossa on RGB-valot. Tällä voit voittaa Bitcoinin "arpajaiset" ja louhia koko lohkon; tällä hetkellä 6.25btc lohkopalkkio

Se voi myös louhia muita SHA256-kolikoita (kaikki louhittavissa olevat kolikot on esitetty yllä) kolikoita tai louhia tavallisessa mining poolissa, jos päätät tehdä niin (se edellyttää SD-kortin tiedostojen muuttamista).Louhinta-algoritmi: SHA-256:ssa.

Louhittavat kolikot: Bitcoin (BTC), BitcoinCash (BCH), Acoin (ACOIN), Curecoin (CURE), Joulecoin (XJO), Unbreakable (UNB), Peercoin (PPC), Mark (DEM), Terracoin (TRC), BitcoinSV (BSV).

Valmistettu Yhdysvalloissa

TODELLINEN All In One Solo Bitcoin Miner ja ENSIMMÄINEN LED-ASIC-Louhija

Huomaa: normaali hashnopeus on välillä 200-250GH/s, ympäristön lämpötila voi vaikuttaa louhijan suorituskykyyn.

Kansainvälinen versio - toimii 110v - 220v. Mukana tulee Yhdysvaltain pistokkeen virtalähde, joten saatat tarvita sovittimen maallesi.

Sisältää
1 x MARS LANDER Solo Bitcoin Miner
1 x MicroSD-muistikortti
1 x MicroSD-muistikortinlukija
1 x RGB-valaistus kaukosäädin
1 x virtalähteen

Käyttöohje

Youtube

0,00 €