Maailman ensimmäinen multi-token louhija

MatchXVerraton louhija, joka yksinkertaistaa louhinta-tavan. Data on nykyajan kultaa, ja M2 Pro louhijalla voit louhia muutamassa minuutissa! Louhinnan tulee olla kaikille yksinkertaista! Olemme suunnitelleet uudelleen kryptovaluuttojen louhinnan varmistaaksemme, että voit valita mitä, milloin ja miten louhit mahdollisimman pienellä vaivalla. M2 Pro tarjoaa kaikille yksinkertaisen ja universaalin tavan, joka ei vaadi kallista, tehoa vaativaa laitetta, yksinkertaisesti plug and play.
Mikä on LPWAN?


M2 Pro Miner on vallankumouksellinen, globaali Low-Power-Wide-Area-Network, hajautettu verkko, jota johtavat MXC Foundation, DataHighway, Bitcoin-verkko ja teknologian kannattajat eri puolilta maailmaa. 

Luomme yhdessä ilmaisen, hajautetun IoT-verkon, joka hyödyttää kaikkia. M2 Pro on pienitehoinen louhija, mikä tarkoittaa, että olemme muuttaneet perusteellisesti tapaa, jolla ihmiset louhivat Bitcoinia, MXC:tä ja DataHighwayta ja muita tokeneita. Se on ympäristöystävällinen, vähän virtaa vievä ja edullinen louhinta-tapa, on aika vaihtaa M2 Pro:hon!


Hallitse laitetta MXC DataDash -sovelluksella.

1. Helppo asennus iOS:lle tai Androidille: Asenna, kytke laite ja louhi!

2. Etävalvonta: Seuraa laitetta tien päällä, missä ja milloin tahansa!

3.Hallitse varojasi helposti!


Kokoelmat