MITÄ LOUHIA KUN ETH LOPPUU?

03.08.2022

Mitä Louhia kun ethereum muuttaa muotoaan?

Syyskuussa 2022 tapahtuu Ethereum-fuusio. Mutta onko se kryptovaluuttojen louhinnan loppu? 

Voit olla varma, että sinulla on edelleen kryptovaluuttoja, joita voit louhia. Luettelemme tässä niistä muutamia

POW(proof of work) on edelleen täällä ja jatkuu.

Mikä vaikutus Ethereum-fuusiolla on Louhimiseen?

Yhdistymisellä on suuri vaikutus louhintaan. Ensinnäkin energiankulutus laskee 99 prosenttia. Mutta mihin tämä jättää meidät? Pohjimmiltaan sulautumisen jälkeen Ethereumin louhinta lakkaa olemasta, mutta louhijoilla on vaihtoehtoja.

  • Voidaan alkaa louhia muita PoW-kolikoita. Tuotot ovat kuitenkin pienemmät, ainakin aluksi.

ETH-louhijat, jotka siirtyvät käyttämään muita kolikoita, voivat lisätä näiden kolikoiden hash-nopeutta. Kertoimet 5x - 10x ovat mahdollisia.

Miksi kaikki louhivat Ethereumia?

Nykyään suurin osa louhii Ethereumia, koska se on tuottoisin kryptovaluutta useimmissa grafiikkasuorittimissa ja asiceissa.


Joten katsotaanpa, mitä muita kolikoita voidaan jatkossa louhia;

Ravencoin

Vuonna 2021 Ravencoinista (RVN) tuli toiseksi suosituin kolikko valuuttakurssin nousun, yksinkertaisuuden ja alhaisten laitteistovaatimusten vuoksi. Korkea vakaus, läsnäolo useimmissa pörsseissä ja suhteellisen vakaa valuuttakurssi tekevät tästä valuutasta suositun louhijoiden keskuudessa.


Ethereum Classic (ETC) 

Nykyään tämä kryptovaluutta on ihanteellinen useimmille vanhoille koneille, joissa on 4 Gt RAM-muistia. Lisäksi monet kryptovaluuttapörssit listaavat kolikon, joten voit helposti vaihtaa sen muihin kryptovaluuttoihin tai fiat-rahaan pienin kustannuksin.

ERGO  

Lyhyessä ajassa tämä kolikko onnistui houkuttelemaan lähes neljänneksen ETC-louhijoista, enimmäkseen GPU:ita


Firo

FiroPoW on muokattu ProgPoW- algoritmi.  Se on samanlainen kuin Ravencoinin KAWPOW-algoritmi.

FIROn FiroPoW on periaatteessa identtinen Ravencoinin algoritmin kanssa. 


Cortex 

Cortex (CTXC) käyttää CuckooCortex-algoritmia. 

Cortexin valuuttakurssi ja louhinta vaikeus voivat vaihdella merkittävästi jopa yhden päivän sisällä, siksi louhimisen vaikeutta jatkuvasti tarkkailevat rakastavat tätä kolikkoa. Jos voit vaihtaa louhinta-tehon tähän kolikkoon useaksi tunniksi sen louhintavaikeuden putoamisen tai valuuttakurssin noustessa, Cortex on sinua varten. 


Useimmat kryptovaluutan louhijat valitsevat valuuttoja, jotka tuottavat suurimman voiton. Muista, että louhinta on prosessi, jolla ansaitset palkkioita laitteidesi laskentatehojen käyttämisestä. Sinun ei tarvitse arvata, minkä kolikon hinta nousee ensi kuussa. Sinun tulisi louhia vain tuottoisimpia kryptovaluuttoja juuri nyt. Jos olet varma, että tietty kolikko on mahdollisesti kannattava, voit aina ostaa sen louhintatuloillasi. Tämä on paljon tehokkaampi strategia.

Ethereumin jälkeen tällä hetkellä kannattavimmat kolikot ovat FIRO , Ravencoin ja Cortex . Muista, että se voi muuttua nopeasti, ehkä päivässä tai jopa tunnissa.

Muista, että louhinta ei ole loppumassa, vaikka yksi kolikko vaihtaa muotoaan. Tulee lisää ja on jo olemassa vaihtoehtoja!