Innosilicon A10 lopetti Ethereumin louhinnan. Mitä tehdä?

22.08.2022

Äskettäin kaikki Innosilicon A10 ASIC -omistajat ilmoittivat ongelmista Ethereumin (ETH) louhinnassa. Tämä tapahtui, kun Ethereum DAG-tiedostokoko muuttui 5 Gt. Riippumatta siitä, kuinka paljon muistia ASIC: ssa on 5 Gt, 6 Gt, 7 Gt tai 8 Gt.

A10 on suosittu Ethereum ASIC -louhija, jonka on tuottanut Innosilicon. Alun perin se louhi vain Ethereumia (ETH) ja muita Ethash-kolikoita. Äskettäin valmistaja julkaisi laiteohjelmiston, joka mahdollistaa myös Ethereum Classicin (ETC) louhinnan, pitäen mielessä ETH-louhinnan tulevan lopun.

Uutta ETC-laiteohjelmistoa ei voi käyttää ETH:n louhimiseen ja päinvastoin, ETC:tä ei ole mahdollista louhia vanhalla ETH-laiteohjelmistolla. Ethereumin louhinta on tällä hetkellä kannattavampaa kuin Ethereum Classicin louhinta, joten monet ASIC-omistajat halusivat louhia ETH:ta eikä päivittää uuteen laiteohjelmistoon ETC:n louhimiseksi.

Heti kun Ethereum DAG-tiedosto saavutti 5 Gt, kaikki Innosilicon A10 lakkasi toimimasta. Riippumatta siitä, kuinka paljon muistia heillä oli. Se näyttää laiteohjelmistovirheeltä.

Se voi kuitenkin liittyä myös laitteistokokoonpanoon. Valitettavasti Innosilicon ei ole julkaissut mitään tietoja tästä asiasta.

Vaihtoehdot:

Pahin vaihtoehto. Odota vain

Me kaikki toivomme, että Innosilicon-kehittäjät julkaisevat uuden laiteohjelmiston, joka korjaa Ethereumin louhintaongelman pian. 

Paras vaihtoehto. Ethereum Classicin louhinta

Uusi Innosilicon ETC -laiteohjelmisto toimii hienosti. Asenna se A10-laitteellesi ja aloita Ethereum Classicin louhinta heti. Voit ladata laiteohjelmiston viralliselta projektitukisivustolta. 

https://www.innosilicon.com/html/support_en/download.html

Jos epäröit tai tietotaito ei riitä voit ottaa meihin yhteyttä. Ota yhteyttä.